KOLLYSOL rastezljivi plafoni i zidovi

300px_kolisol_logoKOLLYSOL rastezljivi plafoni i zidovi (eng. stretch ceiling and walls) vam dozvoljavaju da iskoristite novu ili već postojeću arhitekturu. Mogu se prilagođavati visini i obliku svake prostorije, a ugradnja je brza i jednostavna. KOLLYSOL plafoni nude rješenje za svaki strop. KOLLYSOL plafon ili zid je načinjen po preciznim mjerama kako bi omogućio brzu  i djelotvornu ugradnju na licu mjesta. S obzirom da je rastezljiv, strop se može svaki put uvući i zategnuti, bez obzira na to koliko je puta uklonjen i zamijenjen. Plafoni i zidovi ovog tipa se mogu ugraditi na raznim mjestima i posebno dobro se pokazuje u okruženjima zasićenim vlagom, te zbog specifične metode montiranja i vodootporne prirode materijala nepropusni su i prepreka su za isparenja. KOLLYSOL stropovi optimiziraju akustičnu apsorpciju i toplotnu izolaciju. Pored svega, stropovi i zidovi ovog tipa odličan su dekor za hotele, restorane, bazene, kafee, svadbene salone i privatne stanove. Uz naše dugogodišnje iskustvo možete kreirati sve vrste stropova sa neograničenim dizajnerskim mogućnostima, a uz to:

  • nudimo vam izbor od više od 100  nijansi i obrada (maten, saten, metalik, glossy, ispolirani antilop, providna ili perforirana površina)
  • možete birati između glatke i diskretne obrade i bogatih boja;
  • možete kombinirati različite boje, teksture i printane motive na istom stropu,
  • pored toga, možete stvoriti veselu atmosferu sa reflektorima, optičkim vlaknima i ostalim sistemima za rasvjetu kao i sistemima HVA.C.